MIN EGOBOK

Min Egobok är ett unikt verktyg för att kunna våga be om, få och ge mer positiv feedback. Blandat med teori om feedback finns det 30 st uppslag för bokägarens nära att fylla i samt tillhörande självcoachingfrågor.

Bokägaren kommer med hjälp av boken få positiv feedback från såväl kollegor, vänner som familj.

När boken fyllts i, av 1-30 personer har bokägaren Sin Egobok!


Ur Tidningen Cosmopolitan
"Ge bort en egokick! För en peppande gåva till dig eller kompisen, spana in Min Egobok av Cina Staron och David Beskow. Det är en kul fylla-i-bok, där personer i ditt liv - såsom kollegan, vännen, chefen eller kusinen - får berätta vad de gillar bäst hos dig. [...] Cosmo garanterar en riktig självförtroendekick!"

Ur Tidningen Hennes
"EGO-BOK! Lite som en "Mina vänner", fast för vuxna. "Min Egobok" (Liber) av David Beskow och Cina Staron, är en annorlunda fylla-i-bok där personer som känner dig kan ge dig positiv feedback genom att beskriva dig. En perfekt present till någon som behöver boosta sitt ego!"

Ur Tidningen MåBra
"En riktig Ego-bok! Låt vänner, familjemedlemmar och kollegor skriva i den här boken som bara handlar om dig: Dina bästa egenskaper, din personlighet, bästa minnen ihop och mycket mer. Sätt er sedan ner en stund och prata om svaren. Min egobok av David Beskow och Cina Staron handlar om att få positiv feedback på dig själv. Hur ofta får man det annars?"

Ur Tidningen Leva
"Barnsligt klokt! Nästan som barndomens Mina vänner-bok, fast i Min Egobok (Liber) ska din chef, kollegorna och andra viktiga relationer i ditt liv fokusera på och fylla i allt som är så bra med dig. En kraftkälla att bläddra i när saker går emot dig."


www.staron.se cina@staron.sewww.egobok.se