SAGT OM CINA

– av kunder och samarbetspartners

David Beskow, Utbildningsledare & Coach
Att samarbeta med Cina är en trygghet för mig. Hon är kunnig och rutinerad och mån om att leverera hög kvalitet. Cina är lätt att samarbeta med och hon använder den feedback och coaching hon får för att fortsätta utvecklas. Jag uppskattar även hennes inställning till problem, svårigheter och utmaningar där hon har en smittsam attityd att ingenting är omöjligt.

Kaspra Burns, Projektledare Värdebaserat Ledarskap
Cina är inspirerande och engagerad. Hon vill skapa en bättre värld och tror på varje människas potential. Som utbildare är hon varm och känner in deltagarnas behov. Hon uppmuntrar andra till att använda mer feedback, bland annat genom att hon själv ger positiv feedback. Jag hoppas Cina vill fortsätta vara utbildare i vårt program och kan varmt rekommendera er att anlita henne!

Madeleine Fridh, Verksamhetschef Framtidsboxen
Cina är en person som är väldigt bra på att avgöra vad som krävs i komplexa grupprocesser och har gett mig utvecklande och tydlig feedback i pressade situationer. Jag får inspiration och känner mig avlastad och lättad. Hon gör också att jag växer som människa genom att ställa relevanta och kloka frågor till mig. Jag tror mer på mig själv och har bättre självinsikt. Några av Cinas bästa egenskaper är att hon är genuint intresserad av att boosta människor i hennes omgivning, hon har stor förståelse för andras utmaningar och personliga förhållanden/situationer och engagerar!

Lisandro Morón, Projektledare
Cina är en engagerande och inspirerande föreläsare. Cinas bästa egenskaper är hennes ödmjukhet och värme, hon kan få vem som helst att känna sig sedd och bekräftad.

Filip Sillerström, Civilingenjörsstudent
Cina är väldigt varm och inbjudande person, hon utstrålar trygghet som får andra att vilja tala och dela med av sig själva. I korthet är Cina som en Läkerol, makes people talk helt enkelt!

Jessica Hvid, Platschef Kontorab
Genom coachingen med Cina har jag insett vad jag själv vill. Att jag kan. Att jag vågar. Att jag inte är för liten. Att jag ska tro på min innersta känsla. Cina är en energisk person som bjuder på sig själv. Hon är en bra lyssnare och snappar upp saker och minns saker som jag har sagt till henne. Cina säger positiva saker om mig rakt ut., men har även fått mig själv att säga/inse dem. Efter ett coachingmöte tar jag med mig massor med självkänsla. Cina är otroligt inspirerande att lyssna på som föreläsare och har mycket klokt att säga. Jag har fått bekräftelse på min egen känsla av att positiv feedback är otroligt viktigt.

Lotta Dahm, Konsulent Studieförbundet Bilda
Cina är engagerad och genuin i sitt coachande. Hon är en varm kvinna som verkligen ser människan och viljan/motivationen hos människan. Hon är inte rädd för att få mig att tänka ett steg längre och våga utmana mig själv. Jag känner mig trygg i min person i hennes närhet! Av coachingen har jag fått energi till att börja göra mina idéer till verklighet. Jag har tagit reda på vad det är jag verkligen vill! Efter ett möte med Cina tar jag med mig energi och drivlust!

Pernilla Agerhall, Feng shuikonsult och oberoende återförsäljare åt PartyLite
Efter ett möte med Cina tar jag med mig en lugn och behaglig känsla i kroppen och verktyg som jag har nytta av direkt både i arbetslivet och privat. Cina är trygg i sin utstrålning och mycket lyhörd och känslig för mina behov. Hon får mig att tro på mig själv och får mig att se allt jag redan åstadkommit! Som resultat av coachingen är jag är mer strukturerad i mitt arbetssätt och har fått verktyg att använda för att sätta upp mål och nå dem. Jag litar mer på min egen förmåga och kan numer ställa mig frågan: ”Vad hade Cina gett mig för feedback på den här händelsen/situationen för att se saker ur ett ljusare och mer positivt perspektiv?” när jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig vidare i jobbiga situationer. Jag är i grunden en positiv person men har en tendens att bli stressad när jag har mycket att göra och ser då bara problemen. Cina hjälper mig att fokusera på möjligheter och på det som funkar. Cina är en professionell coach som får mig på gott humör!

Cizzi Rhen, Företagare inom reklam och media
Cina är en god lyssnare som inspirerar och ger mig positiv energi. Efter coachingen tar jag med mig en klar bild av vad jag behöver för att må bra. Jag har satt fingret på vad som är viktigt för mitt välbefinnande. Jag har även insett vilken klok investering det är att satsa på sig själv. Något som utvecklar mig som person samt relationen till andra människor. Cina är en klok människa som inger trygghet och förmedlar positiv energi.

www.staron.se cina@staron.sewww.egobok.se